Za svaki pretrčani kilometar Renault Hrvatska donira 5 kuna zakladi Wings for Life.

6.5. – Wings for life world run u Zadru

O utrci

Utrka koja nije samo za trkače, koja ima viši cilj i stvara zajedništvo diljem svijeta; to je humanitarna utrka Wings for Life World Run. Već petu godinu zaredom održava se na šest kontinenata, a na popisu destinacija je i naš Zadar u kojem svi sudionici prikupljaju sredstva za neprofitnu zakladu koja financira istraživanja liječenja ozljeda kralježnice.

Ovogodišnja utrka održava se 06. svibnja 2018. godine. Uključiti se mogu svi, trkači i oni koji nikada nisu trčali, mladi i stariji, profesionalci i rekreativci. Jedno je svima zajedničko, a to je plemenit cilj jer trčimo za one koji to ne mogu.

O ekipi PASSION4LIFE RENAULT HRVATSKA

Ekipa „Passion4Life Renault Hrvatska” prošle se godine po pretrčanim kilometrima našla među najboljima u svijetu! Velika je to motivacija za sve koji se žele pridružiti jer će i ove godine Renault Hrvatska zakladi Wings for life donirati 5 kn za svaki pretrčani kilometar.

Očekujemo najbrojniju ekipu do sada i, naravno, još veći broj pretrčanih kilometara. Ekipa „Passion4Life Renault Hrvatska” će, među tisućama trkača u Zadru, trčati za one koji to ne mogu. To unaprijed jamči apsolutno nezaboravnu atmosferu.

Jesi li se već prijavio na Wings for Life World Run u Zadru na stranici http://wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/?

Pogledaj video

Catcher car

Upoznaj Renault KOLEOS

Ove je godine catcher car, heroj utrke, Renault KOLEOS koji će te dodatno motivirati da trčiš dalje i brže i pokrenuti tvoju strast.

#Passion4life

GOR